Zahušťování polévek a omáček
Z kukuřičného škrobu a malého množství vody (obvykle čtvrt až půl šálku) vytvořte řídkou pastu. Jedna až tři polévkové lžíce …
Z kukuřičného škrobu a malého množství vody (obvykle čtvrt až půl šálku) vytvořte řídkou pastu. Jedna až tři polévkové lžíce …
Náhradní (také „umělá") sladidla jsou látky, které se používají jako náhrada klasického cukru (sacharózy), protože jsou z určitých …
Konzumace cibule před spaním není nezdravá, ale vzhledem na to, že je náročnější na trávení, může to u některých lidí vytvářet …
Chtěl bych se zeptat, jaký máte názor na používání kokosového oleje na vaření, fritování?
Je pravda, že při krájení ovoce nožem se znehodnocují vitamíny obsažené v ovoci?
Mám na vás malou otázku. Velmi stručně - roky jídávám jen čerstvé máslo, ale v jedné relaci v televizi jsem se dozvěděla, že je to …
Řešíme s manželkou škodlivost kofoly (či koly) bez cukru, nechce ji kupovat, že jí prý rozbije inzulín a dostane cukrovku. Chci se …
Složky přirozených potravin jsou ve vzájemném harmonickém poměru. To je důležité při trávení, kdy se navzájem doplňují. Například …
"Nemám na snídani čas," stěžuje si mladý muž. "Ráno mi to vůbec netráví," vzdychá starší žena. Dobře znám ty řeči o snídani. V mé …
Tomáš Akvinský, jeden z největších středověkých filozofů, byl toho názoru, že přejídání neznamená pouze konzumování nadměrného …