Zdravá strava v dospívání chrání před rakovinou prsu
Adolescentní dívky a mladé ženy, které se živily zdravou stravou, méně trpěly rakovinou prsu později v životě.
Adolescentní dívky a mladé ženy, které se živily zdravou stravou, méně trpěly rakovinou prsu později v životě.
Statistiky o rakovině se v posledních letech ve světě mění. Například u lidí žijících v USA je již rakovina hlavní příčinou úmrtí …
Mezi tučné mléčné výrobky patří plnotučné mléko, smetana, smetanové jogurty, máslo a výrobky z nich.
Doporučená dávka ovoce a zeleniny je devět porcí denně (jedna porce je 80-100 g). Myslíte si, že roli pro naše zdraví hraje …
Vědci z Harvardské univerzity zjistili po prozkoumání údajů od více než 100 tisíc osob, že konzumace slaniny a kuřecího masa …
Prevence nádorových onemocnění spočívá do značné míry v rukou každého z nás. Eliminací kancerogenních faktorů, posílením …
Japonská studie z roku 2004, ve které bylo sledováno skoro 40 tisíc lidí, odhalila skutečně významný vliv soli na vznik rakoviny …
Už několik let je známo, že košťálová zelenina (včetně brokolice, kapusty, růžičkové kapusty a všech druhů zelí) chrání člověka …
Společnost chovatelů dobytka (National Cattlemen's Beef Association) zveřejnila zprávu nazvanou Spotřeba masa a uzenin a rakovina …
Když se ukázalo, že v některých kulturách se rakovina prsu vyskytuje 4-10× méně často než u Američanů, že poté, co se Japonky …