Potravinové alergie mívají dlouhé prsty… | Prameny zdraví

Potravinové alergie mívají dlouhé prsty…

Opakované zvedání žaludku a pocity na zvracení mohou být důsledkem potravinové alergie. I mírně zvýšená teplota (37,2 až 37,6 stupně C), pro kterou není jiné vysvětlení, může být důsledkem potravinové alergie.

Potravinové alergie mívají dlouhé prsty…

Rubrika: Alergie | Typ článku: Rady lékaře

Trávicí problémy způsobené alergickou reakcí často doprovází i výskyt vřídků v ústech - aftů. Nejčastější příčinou je u citlivých osob konzumace citrusových plodů, jablek, čokolády, koření (zvláště skořice), kávy, ořechů a kmínu.

Podle knihy „Food Alergies Made Simple". Autoři: Phylis Austin, dr. Agatha & dr. Calvin Thrash.

Počet přečtení: 3 606 Datum: 11. 9. 2011