Rakovina kůže a alkohol
Hlavním rizikovým faktorem rakoviny kůže je vystavení ultrafialovému záření ze slunce. Svou roli ale může hrát i konzumace …
Hlavním rizikovým faktorem rakoviny kůže je vystavení ultrafialovému záření ze slunce. Svou roli ale může hrát i konzumace …
Před více než čtyřmi desetiletími byla Severní Karélie oblastí s nejvyšším výskytem srdečního onemocnění na světě.
Ve vztahu ke stravě byla definována dvě největší celosvětová rizika spojená se smrtí a invaliditou: nedostatek ovoce a příliš …
Mrtvice jsou jednou z mnoha komplikací tvrdnutí tepen. Ačkoli k první mrtvici nemusí dojít, dokud nepřekročíme padesátku, naše …
Je to jedno z nejneuvěřitelnějších zjištění, co jsem kdy viděl. Jediná porce paraořechů dokáže snížit hladinu cholesterolu ve …
Přírodní imunomodulátory, tedy látky schopné ovlivňovat funkci našeho imunitního systému bez vedlejších účinků, jsou v našem …
Mléko nám je podstrkováno jako prostředek k vybudování pevné kostry, ale soubor všech nejlepších studií nenalezl žádnou spojitost …
Novozélandští vědci zkoumali, jestli pravidelná konzumace kiwi (v porovnání s banány) sníží u starších lidí výskyt, trvání a …
Nedávno se objevila důvěryhodná zpráva, že negativní vliv konzumace masa snížíte, pokud při jeho pečení a grilování použijete …
Nikdy není příliš brzy na to, abyste se začali stravovat zdravě. Může být ale někdy již pozdě?