Čtyři způsoby, jak zvýšit riziko onemocnění rakovinou | Prameny zdraví

Čtyři způsoby, jak zvýšit riziko onemocnění rakovinou

Jste připraveni na trochu obrácené psychologie? Chcete-li si hrát na slepou bábu se smrtelně nebezpečným onemocněním, zde je návod.

Čtyři způsoby, jak zvýšit riziko onemocnění rakovinou

Rubrika: Rakovina | Typ článku: Rady lékaře

1. Konzumujte alkohol. Alkohol narušuje působení kyseliny listové, což přispívá k narušování DNA.

2. Cpěte se, co se do vás vejde. Nadbytek kalorií přispívá k obezitě, která je známým rizikovým faktorem.

3. Dávejte si pozor na to, abyste jedli hodně masa, nejlépe tučného, případně uzeného. Obsahují nasycené tuky a při přípravě za vysokých teplot se vytvářejí potencionální karcinogeny.

4. Soustřeďte se na rafinované obiloviny. Zajistíte si tak nadbytečnou produkci inzulínu, která může napomáhat rakovinnému bujení.

Environmental Nutrition

Počet přečtení: 2 646 Datum: 31. 3. 2010