V pozadí epileptických záchvatů stojí často alergické reakce na potraviny | Prameny zdraví

V pozadí epileptických záchvatů stojí často alergické reakce na potraviny

Devatenáctiletá dívka přestala mít epileptické záchvaty poté, co bylo z její stravy vyloučeno hovězí maso. V pozadí záchvatů stojí velmi často alergické reakce na potraviny, nejčastěji na mléko, vejce, pšenici, čokoládu, hovězí, vepřové, telecí maso a sýry (může ale jít i o některé další potraviny).

V pozadí epileptických záchvatů stojí často alergické reakce na potraviny

Rubrika: Alergie | Typ článku: Studie

U 37 dětí se podařilo eliminovat veškeré záchvaty, když byly z jejich stravy vyloučeny potraviny, na které byly alergické. Při jejich opětném zařazení se příznaky vrátily.

Podle knihy „Food Alergies Made Simple". Autoři: Phylis Austin, dr. Agatha & dr. Calvin Thrash.

Počet přečtení: 3 404 Datum: 26. 6. 2011