Žádné mléko do čaje!
Němečtí vědci z berlínské univerzitní nemocnice prokázali, že přidávání mléka do (černého) čaje neguje jeho pozitivní účinky na …
Němečtí vědci z berlínské univerzitní nemocnice prokázali, že přidávání mléka do (černého) čaje neguje jeho pozitivní účinky na …
Podle britských výzkumníků z londýnské fakulty medicíny je mléko rizikovou potravinou, která je nositelem baktérií (Mycobacterium …
Chtěla bych vás poprosit o radu. Mám velmi ráda mléko a mléčné výrobky. Četla jsem, že v mléku se ale nacházejí bílkoviny, které …
Snad každý praktický lékař, který si trochu všímá souvislostí onemocnění se stravou, vám potvrdí, že mléko nedělá při nachlazení …
Co si představíte, když je řeč o sýru? Vyvstane vám před očima pizza, po jejímž povrchu se nádherně roztéká roztopený eidam? …
Pokud se z potraviny odstraní tuk, pak proporcionálně vzroste procento kalorií obsažených v podobě bílkovin.
Kravské mléko neobsahuje dostatečné množství vlákniny, kyseliny linolenové, železa, vitaminu B3 (niacinu) a vitaminu C k pokrytí …
Vědecké studie jasně ukazují, že mléčné výrobky způsobují jak dětem, tak dospělým závažné zdravotní potíže. Většina lidí žijících …
Zajímavým typem „folklóru" spojeného s mléčnými výrobky jsou údajně prospěšné zdravotní účinky jogurtu a acidofilního mléka. …
V dnešní době je stále méně věcí svatých a nedotknutelných. Svoji aureolu ztrácejí nyní i sýry, užívané po dobu uplynulých čtyř …