I málo masa škodí…
Aby se ukázalo, jaký efekt má na nemocnost konzumace masa, vědci studovali bývalé vegetariány.
Aby se ukázalo, jaký efekt má na nemocnost konzumace masa, vědci studovali bývalé vegetariány.
Patříte mezi vášnivé milovníky vaření, ale zároveň neradi utrácíte? Ušetřit v kuchyni můžete hned několika způsoby. Zavedení …
Na téma sóji dnes koluje řada dezinformací. Kritické shrnutí a vyhodnocení výsledků studií a vědeckého výzkumu ale ukazuje, že …
Granátové jablko jsem viděla dozrávat na stromě v Praze na Žižkově! Ne, neměla jsem halucinace, byla to bonsaj v bytě jedné …
To, po čem sáhneme, když nás večer přepadne chuť na „něco na zub“, nás může nejen zasytit, ale také výrazně poškodit.
Jak je ale možné odolat nepřekonatelné chuti dát si jídlo obsahující sůl, cukr a tuky? Je to jednoduché – vzdejte se takovýchto …
Kdybych neměla na vánočním stole sušené fíky, asi by mi něco chybělo. Čerstvé fíky taky mají něco do sebe. Obyvatelé teplých …
Přibírá se z tuků? Máme se jim úplně vyhýbat? Ne, ano i ne a určitě ne. Rozeberme si to ale postupně. Tuky jsou důležitou složkou …
Rozmarýn byl dobře známý již starověkým Řekům a Římanům. V tehdejším světě požíval rozmarýn reputaci, že zlepšuje paměť a …
Potraviny duste na olivovém oleji. Připravujte si vlastní dresink s olivovým olejem (bez smetany a vajec). Do salátů namísto …