Sojové maso jsem jednou vyzkoušela a rodina ho odmítla jíst. Něco jsem udělala špatně, nebo měli pravdu? | Prameny zdraví

Sojové maso jsem jednou vyzkoušela a rodina ho odmítla jíst. Něco jsem udělala špatně, nebo měli pravdu?

Chuť připraveného sojového masa závisí jednoznačně na přípravě. Je důležité, aby všechny příchutě, které chcete do sojového masa „dostat“, byly už ve vařící vodě, ve které maso necháte před tepelnou úpravou nabobtnat. Maso namočíme předem asi na 20 minut.

Sojové maso jsem jednou vyzkoušela a rodina ho odmítla jíst. Něco jsem udělala špatně, nebo měli pravdu?

Rubrika: Sója, tofu | Typ článku: Poradna výživy

MUDr. Igor Bukovský, vědecký pracovník FÚ LF UK v Bratislavě, odborník v oblasti výživy a prevence chorob

Počet přečtení: 3 300 Datum: 8. 4. 2008