Přílohy | Prameny zdraví

Přílohy

Sezamová omáčka se smaženou tykví

3 pl sezamu, 5 pl ovesných vloček, 3/4 čl soli, 3 1/2 š studeného sójového mléka, 2 čl přírodního cukru nebo medu, 1 citron, 2 pl …

Rubrika: Omáčky | Typ článku: Recepty

Omáčka na „svíčkovou“ na smetaně

2 pl oleje, 3/4 š nakrájené cibule, 1 1/2 š nastrouhané kořenové zeleniny, 3 bobkové listy, 1/2 nakrájeného citronu bez kůry, 1 …

Rubrika: Omáčky | Typ článku: Recepty

Rajská omáčka s celerem

2 pl oleje, 1/2 š nakrájené cibule, 2 bobkové listy, 1/3 š jemně nastrouhaného celeru, 1 nakrájené rajče, 3-4 pl rajského …

Rubrika: Omáčky | Typ článku: Recepty

Marináda na tofu

3 pl sójové omáčky (dáváme přednost kvalitní sójové omáčce bez glutamanu sodného), 2 čl jemně mleté solčanky, 2 čl cibulového …

Rubrika: Zálivky a dresinky | Typ článku: Recepty

Pečené brambory

10 středně velkých brambor, 1 čl soli, 2-3 pl oleje, 1 čl drceného kmínu

Rubrika: Přílohy z brambor | Typ článku: Recepty

Brambory vařené ve slupce

1 kg brambor, 1/2-3/4 čl soli, 1 velká cibule, 2 pl oleje, 2 pl petrželové natě

Rubrika: Přílohy z brambor | Typ článku: Recepty

Pohanka

2 š loupané pohanky, 2 1/2 š vody, 1/2 čl soli, 1 pl oleje

Rubrika: Přílohy z obilnin | Typ článku: Recepty

Pohanka jinak

2 pl oleje, 1/2 š nakrájené cibule, 1 kostka čerstvého droždí, 3 š uvařené pohanky, 1/2 čl soli, 1 čl solčanky

Rubrika: Přílohy z obilnin | Typ článku: Recepty

Dušená rýže natural

2 š rýže natural, 1 čl soli, 4 š vody, 1/2 čl solčanky

Rubrika: Přílohy z obilnin | Typ článku: Recepty

Bramborová kaše s brokolicí

1 1/2 š nadrobno rozebrané brokolice, 8-10 na kostky nakrájených, středně velkých loupaných brambor, 2 pl rostlinného tuku, 1/2-1 …

Rubrika: Přílohy z brambor | Typ článku: Recepty
14 5 6 7 8 9 10 11