Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Překvapuje mě, že používáte černý pepř. Je přece rakovinotvorný, nebo ne?

Ano. Černý pepř je podezřelý z vyvolávání rakoviny žaludku. V dávkách, jaké používají „ostří muži“, kteří koření dříve, než jídlo ochutnají.
Rubrika: Rakovina
|
Typ článku: Rady lékaře

Nechci obhajovat jeho užívání, protože sám Erice kladu tuto otázku. A ona odpovídá, že v některých případech to prostě bez černého pepře není ono. Když jej budete používat s mírou a jen občas, nemyslím, že tím dáte šanci rakovině.

MUDr. Igor Bukovský, vědecký pracovník FÚ LF UK v Bratislavě, odborník v oblasti výživy a prevence chorob

Počet přečtení: 4349
Datum: 31. 12. 2007