Mátovo-hrášková árie
1 cibule, 2 hrnky čerstvého nebo zmraženého hrášku, 1/2 hrnku čerstvé máty, 1 hrnek zeleninového bujonu, 1/4 hrnku sójového mléka
1 cibule, 2 hrnky čerstvého nebo zmraženého hrášku, 1/2 hrnku čerstvé máty, 1 hrnek zeleninového bujonu, 1/4 hrnku sójového mléka
150 g červené čočky loupané půlené, 100 g červené cibule na větší kostky, 100 g řapíkatého celeru na kostky, 50 g mrkve na …
voda 4 š, květák 200 g, kuskus celozrnný 2 PL, würzl 1,5 čl, bazalka 1/4 čl, petrželka čerstvá sekaná 2 čl, sójové mléko 1 š, olej …
fazole červená ledvina 1 š, voda 10 š, kořenová zelenina (nakrájená) 1,5-2 š, bobkový list 3 ks, brambory /nakrájené/ 1 š, olej 2 …
Nakrájíme 1 ks celeru, 1 ks pórku, 2 ks mrkve, kostku tofu. Stranou si odložíme šálek nakrájené zeleniny. Zbylé množství zeleniny …
Připravíme si půl šálku uvařené rýže natural. V pěti šálcích vody vaříme tofu nakrájené na kostky, přidáme dvě kostičky …
Do vařící vody vložíme na jemné proužky nakrájenou zeleninu - cibule, bílé zelí, mrkev, petržel. Ochutíme polévkovým kořením bez …
Marinujeme dvě kostky tofu nakrájeného na kostky ve 3 polévkových lžících sójové omáčky s 1/2 čajové lžičky česnekového prášku.
V polévkové lžíci oleje osmahneme dvě cibule, 500 g na kolečka nakrájených cuket (plus 2 lžičky soli). Přidáme 2 1/2 šálku vody, …