Příprava sušeného seitanu
1 hrnek sušeného lepku (vital gluten), 1 pl mouky, 1 hrnek vody, 1 pl sójové omáčky
1 hrnek sušeného lepku (vital gluten), 1 pl mouky, 1 hrnek vody, 1 pl sójové omáčky
Seitan vaříme podobně jako knedlíky, buď vcelku nebo nakrájený na kousky. Do hrnce s vodou vložíme kořenovou zeleninu a koření, …
500 g robi masa, 8 stroužků česneku, sůl, čerstvý zázvor, červená paprika, 2 ks cibule, mouka, olej, voda
2 š uvařené pšenice, 1/2 menší červené řepy, 1/2 š vody, 1 středně velká cibule, 4 stroužky česneku, 1-2 kostky droždí, 2 pl …
4 š mírně rozmixovaných ovesných vloček, 3 grahamové rohlíky namočené do vody a vymačkané, 2 š sójového granulátu (vařeného 5 …
3 š uvařené pohanky, 2 š okary, 2 pl lněného semínka, 1/2 š teplé vody, 2 středně velké nakrájené cibule, 5 pl polohrubé mouky, 5 …
3/4 š nakrájené cibule, 2 š malých ječmenných krup uvařených na hustou kaši, 3-4 stroužky česneku, 1 1/2 pl kukuřičného škrobu …
2 pl oleje, 3/4 š nakrájené cibule, 2 š uvařené rýže natural, 2 š uvařené čočky, 1 š mletých ovesných vloček, 1 čl solčanky, 1 čl …
1 kg hladké mouky, voda, 2 pl sójové omáčky, 1 čl zázvoru, 5 stružků česneku, 1 čl soli, 1 pl oleje