Jak nezemřít - kuchařka | Prameny zdraví

Jak nezemřít - kuchařka

Jak nezemřít - kuchařka

Michael Greger, Gene Stone, Robin Robertsonová

Rok vydání: 2018
Rozměry: 190 x 230 x 18 mm
Hmotnost: 636 g
Vazba: brožovaná
Počet stran: 250
288 Kč
Zobrazit ukázku

Více než 100 vynikajících receptů na rostlinné bázi. Jednoduchá ochucovadla, snídaně, pomazánky a omáčky, polévky a chilli směsi, saláty a dresinky, burgery, taštičky, placky, luštěniny, obiloviny, přílohy, sladkosti a nápoje. Příklad dvoutýdenního jídelníčku, kuchyňské techniky, nákup a skladování potravin. Od autora bestseleru Jak nezemřít (na 15 hlavních příčin úmrtí).

Michael Greger, lékař, autor a celosvětově uznávaný řečník, je zakladatelem neziskové organizace NutritionFacts.org, která provozuje stejnojmenné webové stránky přinášející videa a články o nejnovějších objevech ve výživě. Gene Stone se věnuje ochraně zvířat a rostlinné stravě, je např. autorem bestseleru Forks Over Knives (Vidličky, ne nože). Robin Robertsonová je autorkou více než dvacítky veganských kuchařek.

Objednat knihu