U citlivých osob zvyšuje vepřové krevní tlak
Dr. Rosenvold byl zřejmě první, kdo pozoroval souvislost mezi vysokým krevním tlakem a alergiemi. Všimnul si, že když někteří jeho …
Dr. Rosenvold byl zřejmě první, kdo pozoroval souvislost mezi vysokým krevním tlakem a alergiemi. Všimnul si, že když někteří jeho …
Lehčí případy koktání mohou být důsledkem potravinové alergie. V některých případech bylo inkriminovanou potravinou mléko.
U osob trpících hypoglykemickým syndromem bylo pozorováno velké zvýšení nebo snížení hladiny krevního cukru - po konzumaci …
Celiakie je spojena s nesnášenlivostí lepku, někteří pacienti však musí vyloučit i sójové výrobky. U určitých lidí je pak dokonce …
Opakované zvedání žaludku a pocity na zvracení mohou být důsledkem potravinové alergie. I mírně zvýšená teplota (37,2 až 37,6 …
V průmyslových chovech dojnic se běžně používají antibiotika při léčbě takových onemocnění, jako je např. mastitida, což je zánět …
Po dosažení čtyř let věku ztrácí řada lidí schopnost trávit laktózu, cukr, který se nachází v mléce, protože již nejsou schopni …
Dr. Breneman tvrdí, že chronický vřed na dvanácterníku je často výsledkem gastrointestinální alergické reakce na mléko. Mléko …
Za mléčnými výrobky jsou na druhém místě jako nejčastější potravinový alergen u kojených dětí vejce. U dítěte se může projevit i …
Potravinové alergie jsou podle dr. Crooka nejčastější příčinou problémů s učením a chováním u mnoha dětí.